• mai sanatos, mai energic, mai puternic

Despre Proiect

Bine ai venit in comunitatea Vegan Men!

Numele meu este Valentin Zamfir si vreau sa-ti spun cateva lucruri despre acest proiect.

In ultimul timp am fost intrebat de mai multi prieteni de ce nu fac un site in acest domeniu pentru a impartasi si cu alti barbati ceea ce experimentez eu.

De asemenea am fost si eu inspirat de alti barbati vegani care arata ca se poate sa fii sanatos, sa ai putere si energie ca sa faci sport chiar si de performanta printr-o alimentatie vegana.

De cand sunt vegan am descoperit ca sunt din ce in ce mai multi barbati care fac trecerea la o alimentatie vegana, de la atleti de top, actori, celebritati la oameni obisnuiti, ca mine si ca tine. 

Observ ca apar din ce in ce mai multe documentare, studii, resurse si informatii care sa ne asiste in calatoria noastra si asta ma bucura foarte mult.

Toate acestea m-au inspirat, motivat si mi-au dat incredere ca putem construi impreuna ceva cu adevarat maret.

Viziunea proiectului Vegan Men este sa devenim o comunitate cat mai mare de barbati vegani care fac miscare si mananca sanatos pentru a influenta pozitiv schimbarile ce pot avea loc in societate in ceea ce priveste:

– sanatatea oamenilor;

– modul cum sunt crescute si exploatate animalele;

– mediul inconjurator;

Daca rezonezi cu acest proiect te invit sa fii alaturi de noi pentru ca si tu vei avea de castigat.

In primul rand pentru ca poti sa te simti mai bine, sa fii mai sanatos, mai puternic si sa ai mai multa energie pentru a-ti desfasura cu succes activitatile din viata de zi cu zi.

Vei obtine aceste rezultate prin construirea de obiceiuri sanatoase in ceea ce priveste exercitiile fizice si o alimentatia vegana.

Increderea de sine care iti va creste facand schimbari pozitive in ceea ce priveste aspectul tau, si felul in care te simti, iti va influenta si celelalte arii din viata ta.

Tu ca barbat ai puterea de a-ti schimba viata si de a-i influenta pe ceilalti prin exemplul tau. Si astfel vei avea o influenta pozitiva si impact in vietile celor din jur.


Chiar daca suna cliseic, impreuna putem sa fim schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume. Totul tine de alegerile si obiceiurile noastre.

Noi vrem sa devenim o comunitate cat mai mare de barbati care fac miscare si au grija de corpul lor printr-o alimentatie vegana cat mai sanatoasa pentru a arata ca se poate si astfel.


Eu din septembrie 2012 nu am mai mancat carne, e mai mult de un deceniu. Deci clar se poate. Important e sa vrei si sa fii deschis la a primi informatiile de care ai nevoie.

In ultima perioada am devenit si eu mult mai atent la ce mananc, cum ma antrenez, am inceput sa cercetez mai mult si vreau sa impartasesc si cu tine ceea ce descopar si experimentez.

In anul 2020 am facut si cursul de Personal Trainer si Instructor de Fitness si am acumulat mai multe informatii valoroase pe care vreau sa le impartasesc si cu tine.


Chiar daca am facut mai mereu sport (lupte greco-romane, fotbal, alergari, la sala, cu propria greutate, etc.) si am renuntat la carne si lactate din 2012, iar din 2016 am o alimentatie vegana, nu am nici eu toate raspunsurile la provocarile pe care le intampini.

Dar stiu ca pot sa le gasesc pentru a te asista si pe tine sa obtii rezultatele pe care ti le doresti.

Am pe cine sa intreb sau unde sa caut anumite informatii daca eu nu stiu sa raspund la o anumita intrebare. Am prieteni antrenori de fitness, medici, nutritionisti si alte persoane care ne pot indruma corect in a ne atinge obiectivele noastre.

Indiferent ca iti doresti sa slabesti, sa cresti in masa musculara sau cum sa faci trecerea la o alimentatie vegana cat mai sanatoasa, impreuna vom gasi cele mai bune raspunsuri.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Despre Proiect […]